Aspiepower Media

Bloggtips!

Tänkte tipsa er om en blogg jag följer dagligen.
Erika bloggar om sitt liv som trebarns mamma, sin Islands häst Mandadis, sin viktresa efter en Gastrik bypass operation,  livet med  den obotliga bindvävs sjukdomen EDS, och om smärtan och kampen om att få rätt vård.
Våra bloggar är ganska lika fast de handlar om olika saker. Jag och Erika lärde känna varandra genom just våra bloggar och började prata eftersom vi både går en kamp mot sjukvården för att få rätt vård.  Och under min praktik  på Länstidningen värmlandsbygden fick jag möjligheten att träffa Erika på riktigt och skriva ett reportage om henne och hennes blogg:) Vi planerar även att köra en fotosession i höst, men det får ni inte veta mer om än;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *