Aspiepower Media

Svar på era frågor:

Emelie: Vad gör du helst på fritiden? Någon favoritfilm? Vilken årstid gillar du mest?

Svar: På fridtiden umgås jag helst med min familj eller ser på speedway. Gillar Svenska kriminalare typ Beck och Wallander men ska jag säga nått annat  så säger jag filmen ”Allt för min syster” 

Gillar sommaren mest för de betyder oftast bättre väder och mindre smärta. —————————————————————————————————————————-
Natalia: Varför började du blogga? 

Svar: Från början var bloggen en dagbok mest för min egen skull för att skriva av mig sen sa det pang och det började rasa in läsare över en natt. Nu bloggar jag både för att skriva av mig men för att jag vill ändra den negativa attityden på psykisk ohälsa och neoupsykiatiska diagnoser genom att öka kunskapen och sprida den viktiga information jag bär på. —————————————————————————————————————————-
Sabina.F: Hur reagerade du när du fick din/dina diagnoser?
Hur reagerade dina föräldrar och syskon?


Svar: Eftersom jag själv hade förstått de ett år innan diagnosen sattes så var det en fruktansvärt stor lättnad att få en diagnos. Både för att jag helt plötsligt för stod själv varför det jag ibland inte klarade det som begärdes av mig och det var lättare för andra att förstå. Eftersom mitt liv såg ut som de gjorde när jag fick min diagnos och jag var djupt deprimerad och skadade mig själv så tyckte nog alla att det var en lättnad att jag fick en diagnos och kunde få den hjälp jag behövde. Vill du veta mer hur jag kände att få en diagnos så kan du lyssna på mitt program i verkligheten i P3.
Avsnitt 1: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/197423?programid=3052
Avsnitt 2: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/200846?programid=3052 —————————————————————————————————————————-
Linda: Hur kommer de sig att du kallas Hannes?:)

Svar: Det har jag med undrat:P
Min kusin Zandra har alltid kallat mig det varför vet hon inte utan säger bara ”du är en Hannes”:P

—————————————————————————————————————————-

Har du med något du undrar över? 
Ställ en fråga i ditt inlägg och bli länkad!
Fegisar får vara anonyma;)
Ingen fråga är en dum fråga!
Svarar på allt!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *