Aspiepower Media

Nya skor i höst

Är det bara jag som blir grymt sugen på att shoppa nya kläder och skor när det blir höst?
Man behöver varmare kläder och samtidigt blir man sugen på att fräscha upp sig lite inför höstens äventyr.
Jag vill byta ut hela min garderob och bli höstfin och när jag hittade www.Eshoes.se  så vill jag byta ut sko garderoben med.
Jag vill ha nya sneakers, nya fina stövlar och nya tofflor att gosa ner sig i när höstkylan kommer smygande. Men mina dumma fula fötter vill bara ha bra gympa skor annars gäller dem och protesterar.  Men bara för att man har gympa skor så betyder ju inte att man behöver ha fula gympa skor. Nu förtiden för ju hur många snygga och bra sneakers som helst var lite värre att hitta både snygga och praktiska skor när min smärta började för 15 år sedan. Nu var jag bara 10 år då och kanske lite mer kräsen.
Men i dag skulle jag kunna fylla hela huset med skor.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *