Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hörlursjakt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hörlursjakt

Alltid när man behöver ett par hörlurar så hittar man inga.
Så för 711:e gången måste jag köpa ett par nya.
Men den här gången tänker jag inte köpa ett par för 75 kr som är värdelösa och som jag aldrig använder. Så den här gånger satsar jag på ett par lite dyrare med bättre kvalité direkt i stället.
Jag har fallit lite för Happy plugs för de finns i så många underbara färger, ja som ni kanske märkt i det här laget så älskar jag färg;) Och när man läser recentiorer om dem så verkar alla som testat dem vara nöjda.
Någon som testat dem?
Vad tycker du?
Men sen kommer den svåraste frågan:P
Vilken färg ska man välja? 😀

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *