Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att ta körkort för manuell eller automat växlad bil? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att ta körkort för manuell eller automat växlad bil?

Är hemma i Karlstad igen och överlevde körlektionen trots feber.
Vi började i dag prata om jag ska satsa på att ta körkort för automatväxlad bil istället.
Min hjärna och mina fötter funkar inte riktigt ihop.
När kopplingen funkar så glömmer jag bort att kolla mig omkring.
När jag kollar mig omkring så glömmer jag kopplingen.
Jag kommer klara ett vanligt körkort men jag behöver extra tid och det kommer ta tid och framförallt kosta pengar. Därför kom Yvonne idag med förslaget att jag kanske ska satsa på ett automatkörkort först.
Jag har ju ändå tänkt köpa en automat växlad bil när jag väl har fått de där kortet för de sliter mindre på mina onda fötter att behöva sitta och trycka på kopplingen hela tiden.
Så i morgon ska jag testa köra automat för första gången sen får vi fundera över hur jag ska göra. Tar jag ett automatkort kommer jag bli klar med det tidigare och de enda jag behöver göra för att uppgradera det till ett vanligt körkort är att klara en uppkörning med manuellt växlad bil. Så väljer jag att ta ett för automat får jag köra bil snabbare, fast inte alla bilar.
Och sen kan jag i lugn och ro övningsköra manuellt växlad bil hemma och bli redo för uppkörningen och sen få ett vanligt körkort. Vad hade ni gjort?
Få ett körkort snabbt eller lägger mer tid och pengar och kunna köra alla bilar från början?
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Att ta körkort för manuell eller automat växlad bil?

Är hemma i Karlstad igen och överlevde körlektionen trots feber.
Vi började i dag prata om jag ska satsa på att ta körkort för automatväxlad bil istället.
Min hjärna och mina fötter funkar inte riktigt ihop.
När kopplingen funkar så glömmer jag bort att kolla mig omkring.
När jag kollar mig omkring så glömmer jag kopplingen.
Jag kommer klara ett vanligt körkort men jag behöver extra tid och det kommer ta tid och framförallt kosta pengar. Därför kom Yvonne idag med förslaget att jag kanske ska satsa på ett automatkörkort först.
Jag har ju ändå tänkt köpa en automat växlad bil när jag väl har fått de där kortet för de sliter mindre på mina onda fötter att behöva sitta och trycka på kopplingen hela tiden.
Så i morgon ska jag testa köra automat för första gången sen får vi fundera över hur jag ska göra. Tar jag ett automatkort kommer jag bli klar med det tidigare och de enda jag behöver göra för att uppgradera det till ett vanligt körkort är att klara en uppkörning med manuellt växlad bil. Så väljer jag att ta ett för automat får jag köra bil snabbare, fast inte alla bilar.
Och sen kan jag i lugn och ro övningsköra manuellt växlad bil hemma och bli redo för uppkörningen och sen få ett vanligt körkort. Vad hade ni gjort?
Få ett körkort snabbt eller lägger mer tid och pengar och kunna köra alla bilar från början?
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *