Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 #TBT- Valborg i Skottland – Aspiepower Media
Aspiepower Media

#TBT- Valborg i Skottland

Jag har glömt att visa när jag firade valborg i Skottland

Alla skriver att det är höst över allt, sluta. De är inte höst de är sensommar. Ni får allt vänta i några dagar tills det är september då kan jag gå med på att det är höst. Jag vill inte ha höst  för då är det snart vinter och då kommer kylan och smärtan. Vad tusan hände med sommaren?

Edinburgh Beltane Fire Festival

Nyss var de ju valborg och vi var i Skottland. På tal om det jag har ju faktisk inte berättat hur jag firade min valborg. Eftersom vi inte visste vilka bilder och så som skulle bli med i vårt magasin, så var de lite hemligt. Så vi fick tänka oss för innan vi la upp bilder från vad vi gjorde. Men nu är ju magasinet tryckt så nu kan jag ju berätta. När ni andra tände majbrasor och firade valborg hemma i Sverige så  vandrade jag och Saga genom Edinburgh mot Calton Hill. Där uppe på berget var Edinburgh Beltane Fire Festival, ni kan läsa mer om festivalen här.

Svinkallt men härligt

Det var i alla fall svin kallt där uppe på berget. Då var det verkligen höstrusk men jag var smart nog att ta på mig dubbla jackor och vantar och vi värmde oss med varmchoklad ändå gav vi upp efter två timmar och begav oss hem till en varm dusch. Jag är ändå glad för att vi trotsade regnet och gav oss dit för det var en upplevelse att få vara med och fira in sommaren på ett skotskt vis.

Skottland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *