Alla mina medverkande i media

I februari 2011 låg jag i min säng hemma i Hagfors och hade 39 graders feber.
Jag vaknade till och såg att jag hade ett missat samtal och att någon lämnat ett meddelande på min telefonsvarare.

Jag ringde upp min röstbrevlåda och en främmande röst sa ”Hej Joanna jag ringer från Värmlands folkblad och vi skulle vilja skriva ett reportage om dig så ring gärna upp mig”.
Jag trodde att jag feberyra så jag nöp mig själv i armen och ringde röstbrevlådan och lyssnade på samma samtal igen. Varför i helvete skulle en tidning vilja skriva om mig tänkte jag och undra vem som drev med mig. 
Jag bestämde mig för att ringa upp numret hon lämnat och jag hamnade hos en reporter på VF, det var inget skämt de ville skriva ett reportage om mig och min blogg.

Och det skulle senare visa sig att det här bara var början.
Nu har jag vart med i både radio, tv och tidningar flera gånger.
Jag har tidigare publicerat allt som skrivits om mig men eftersom jag har så många nya läsare så tänkte jag publicera allt i ett inlägg, så ni inte missar något:)


Här nedan listas allt som skrivits om Joanna i media:

  • I December 2013 medverkade Joanna i ett program om hur det är att leva med dolda funktionshinder som sändes i Sveriges radio Värmland.
  • Joanna medverkade på ett seminarium på Almedalsveckan på Gottland den 30 juni tillsammans med Alice Bah Kuhnke, generaldirektör på Myndigheten för ungdoms- ochcivilsamhällesfrågor, Eric Fichtelius, VD på UR, Mimmi Garpebring, ordförande för Sveriges elevråd – SVEA och Lars Bennon, rektor i Botkyrka. Ämnet är ”En skola för alla”.
    Klicka här för att se seminariet!


Kommande:  

  • Joanna har vart med och spelat in en film om Aspergers syndrom tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten, som kommer bli klar i höst!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen