Okategoriserade

Vill du vara mig eller vad är grejen?

Alltså vad händer?
Helt plötsligt får jag massa trafik från olika mamma bloggar och en av dem kontakta mig.
Jag har tydligen kommenterat något konstigt på deras blogg. Men jag har inte ens vart inne på deras blogg. Så du människa som använder min identitet för att kommentera andras bloggar du vet att det du håller på med är olagligt va? Om det är någon mer som fått konstiga kommentarer från mig så ber jag så hemsk mycket om ursäkt.
Och är det någon mer som fått en eller ser ni någon som har det
 så maila mig gärna på info@joannahalvardsson.se så jag vet om det. Jag förstår inte vad som är så roligt med att kommentera i mitt namn men jag antar att det handlar om avundsjuka.

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: