Vem har mest ont? Du eller jag?

Jag skriver det här inlägget men risken att bli kallad egoist.
Men efter att ha levt med Asperger i 26 år är jag van att bli kallad det när jag försöker förklara hur jag känner för andra, men de tänker inte på samma sätt som mig.
Så vi gör ett försök, igen. Jag är så trött på all hets och att alla ska vara värre än den andra hela tiden. 
Skriver jag att jag gått 3km (som är väldigt långt för min kropp) skriver någon att den gått en mil.
Skriver jag att jag har ont i en fot skriver någon att den har ont i två fötter.
Skriver jag att jag haft 20 föreläsningar så skrivet någon att den haft 100st. 
Alltså seriöst varför ska de tävlas hela tiden? 
Varför kan vi inte vara glada/ledsna med den andras framsteg/motgångar utan att de blir en tävling om vem som är värst? Och de här med att när jag skriver hur ont jag har så måste någon kommentera hur den mår, och oftast mår den mycket sämre.
Alltså jag skiter i om du var 1 mm från att skära av din sena när de tror att min sena i foten är trasig.
Hade jag velat prata om hur andra upplever liknade saker så hade jag uppsökt ett forum där man kunde diskutera saken. Jag har den här sidan både för att dela viktig information om Asperger men även som ett andningshål för mig själv.
Jag lever med kronisk smärta, jag är sjuk 80% tiden och alla säger hela tiden att jag är så stark.
Men jag måste med spy ur mig skiten i bland precis som alla andra, för att orka.
Då använder jag denna bloggen/facebooksidan för att berätta hur hemskt ont jag har.
Och när jag är på bristningsgränsen att bryta ihop av allt elände så skiter jag i om du fått operera din fot 3 gånger för dina smärtor.
Det är jätte synd om dig men jag har nog med mig själv jag orkar inte med er plåga också, just då. Jag är ingen egoist, snarare tvätt om.
Jag brukar få höra att jag bryr mig mer om andra än mig själv.
Men just nu blev jag bara trött på att jag folk ska tävla mot mig om vem som har mest ont på min egen sida.  Och nu tänker ni kanske:
”Men du tycker att folk inte ska skriva om sina erfarenheter av smärta osv…. men det är ju just det du gör”
Jo fast det här är MIN sida, de står i presentationen att jag lever med kronisk smärta. Människorna som tryckt på gilla knappen borde ha läst den och då borde de ha insett att de får stå ut med lite gnäll. Vill dem gnälla får de väll starta en egen sida där bara dom får gnälla och alla ska tycka synd om dem;) Tack för mig/ Bitterfittan
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen