Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 30 års kalas – Aspiepower Media
Aspiepower Media

30 års kalas

Lyckades ta mig iväg på Zandras 30 års kalas men när jag fått i mig maten fick jag gå och lägga mig.
Börja med de antiinflamatoriska tabletterna i dag och man blir helt slut av dem.
Om man lyckas somna i ett rum med 12 pratande vuxna och 3 barn som leker med bateridrivna motorcyklar inomhus och spelar piano allt vad dem orkar, så är man inte riktigt pigg.

Jag blev sedan inlagd på sjukhus.
DR Nadia och sjuksyster i Elina gav mig medicin i form av godis och tre askar rusin:P

Nu är jag hemma igen och har bäddat ner mig i sängen men funderar på att gå och lägga mig i ett varmt skumbad istället.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *