Okategoriserade

Smidigaste sättet att hitta billiga flygbiljetter på

Jag är så sugen på att åka utomlands.
Känns helt galet att de bara är 15 månader sedan jag var i Vietnam, det känns ju som tre år sedan.
Haha nu när jag tänker efter så är ju faktisk Skottland utlandet med så då är det ju bara 2 månader sedan jag var utomlands. Fast då flög jag ju från Norge så var dubbelt utomlands då haha:P Men jag vill åka på solsemester, får nog kanske bli en sista minuten i sommar.
Jag hitta en jätte smart sida som jag tänkte tipsa om på bokasmart.se samlas biljetter från 450 flygbolag och 60 000 hotell. Så vill du har koll på de bästa priserna på ett ställe så är det här ett ställe för dig. Jätte smidigt att allt är samlat på samma sida så man inte  behöver leta på flera olika ställen:)
]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: