Aspiepower Media

Aloe vera- Ett måste i sommar

När vi var i Thailand för 7 år sedan så lyckades jag bränna sönder mina axlar första dagen efter att gått efter stranden i 5 minuter utan solskydd. Efter några dagar blev det blåsor som senare blev sår och jag fick bada i t-shirt för att undvika solen.
Och hade så ont så jag knappt kunde ligga ner. Att det var 35 grader varmt gjorde inte saken bättre.
En dag när vi satt och åt frukost så hade jag bara hade linne på mig så såren på axlarna syntes. Då kom servitören på restaurangen fram och börja peka på mina armar och ropa på sina kollegor. Tillslut var nästan hela kökspersonalen framme och undersökte mina armar och diskuterade högt på thailändka. Sen försvann dem i några minuter och kom tillbaka med en grönväxt som dem började skära i bitar med den största kniv jag någonsin sett. ”Du har andra gradens brännskador men det kommer läka på tre dagar” sa dem och kletade på den konstiga växten.


Detta var mitt första möta med underbara Aloe Vera.
Nästa dag skulle vi åka vidare till Phi Phi Island och innan vi åkte så kom servitören springande med en påse full med Alo Vera blad så jag kunden fortsätta min behandling. Och de hade rätt efter tre dagar var mina såriga armar läkta igen. Att en vildväxtande växt kan göra underverk.
Hade jag inte träffat på Alo Veran för första gången hade jag troligen fått träffat på farbror doktorn i stället.
Nu för tiden har jag alltid en Alo Vera After sun lotion hemma i badrumsskåpet. Den är underbar att svalka solbränd hud med och är även bra att ha på tex myggbett eller andra bett. Perfekt att ha till hands om man har småbarn.
Jag är även en flitig användare av ett Alo Vera lipbalsam då mina läppar alltid är jätte torra på grund av min sjukdom.
Det är nästan så jag kan påstå att Alvo Vera botar det mesta:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *