Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kortison sprutad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kortison sprutad

Solen skriner och det är årets varmaste dag.
Fast jag har spenderat större delen av dagen i en sjukhuskorridor eller på en buss. 

Blev sen till mitt eget läkarbesök för fick visa en kvinna vägen till förlossningen. Lite överdrivet att åka buss helt själv när man ska föda barn och inte ens vet vart man ska, jag kunde ha fått förlöst ett barn men vi han fram tack och lov. Fast det gjorde inget att jag var sen för det var läkaren med.
Efter 15 min väntan, fast jag var sen, var det tillslut min tur.
De va generösa i dag, fick fem st kortisonsprutor och ny anti inflammatorisk medicin.
 
Sen skulle jag lämna nya blodprover med men på lab hade de tagit lunch och hade inte tid att vänta på dem så tog bussen till Molkom och tog dem på vårdcentralen där i stället.

Nu sitter jag i ett varmt klassrum och är hungrig, lite bär och Kesella var ingen bra lunch:P
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *