Okategoriserade

Vad hände med vilan?

I dag har det vart en intensiv dag.
Kom hem från skolan vid 12 för att jobba hemifrån.
Jag skulle åka hem och jobba för att få möjlighet att ta det lite lugnt sa fröken Elma.
Så blev de inte riktigt.
Klockan 17.30 insåg jag att jag fortfarande satt och jobba och skrev på mina texter utan att ens tagit en toapaus. Jag låg iallafall ner  i soffan och jobba så lite vila blev det ju:P
Va iallafall skönt att få jobba i lugn och ro slippa allt surr i klassrummet. Klockan 18 kom Krister och hämtade mig för skulle se på speedway på hans tv då jag inte har kanal och det var Luddes match, men den blev tyvärr inställd.
I stället låg jag i hans soffa och uppdatera tre speedwaymatcher samtidigt åt aktuellspeedway under tiden som Krister åkte i väg och fixa med sin rallybil. Nu har jag precis avslutat ett telefonsamtal med min älskade Hanky och ska stupa i sängen.
Är en aning trött nu.

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: