Aspiepower Media

Skit medicin

Somna och vaknade upp helt kallsvettig med hjärtklappning och yrsel och kände mig döende.
Visste jag inte vad tagit för medicin hade jag nog ringt efter en ambulans.
  • vanliga  biverkning(fler än 1 av 100 och färre än 1 av 10 behandlade patienter) biverkningar är: trötthet, yrsel, huvudvärk, magont, illamående, matsmältiningsbesvär, muntorrhet, avsaknad av styrka och energi (svaghetskänsla) och sjukdomskänsla.
  • Mindre vanliga (fler än 1 av 1000 och färre än 1 av 100 behandlade patienter) biverkningar är: dåsighet, svindel, synpåverkan, onormal hjärtrytm, svimning (framförallt i början av behandlingen), rinnande näsa, diarre, hudbiverkningar (hudutslag), klåda, kraftigt blodtrycksfall när du reser dig upp till stående (framför allt om man börjar behandlingen med för hög dos eller vid återupptagande av behandling), inkontinens, svullnad av vrister och fötter, ansiktsrodnad och bröstsmärta.
    Jo tack jag känner de.
    Slänger in handduken för i dag innan jag svimmar någonstans.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *