Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bloggutmaning365- Vecka 19 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bloggutmaning365- Vecka 19

 VECKA 19 – ÖVERNATURLIGT

 125. Har du sett något övernaturligt någon gång?
126. Tror du det finns aliens på jorden?
127. Vem är gud enligt dig?
128. Om du fick ta reda på sanningen om en enda övernaturlig och oförklarlig sak, vad skulle det vara?
129. Tipsa om något övernaturligt som fascinerar dig
130. Hiss & Diss – Övernaturligt
131. 5 magiska varelser du önskar fanns på riktigt
Veckans tema i Bloggutmaning365 är Övernaturligt och det är inte min grej.
Jag tror att allt har en förklaring på ett och annat sätt och mina inlägg skulle bara bli jätte korta och tråkiga så därför väljer jag att hoppa över frågorna denna vecka och återkommer på måndag när temat är spel:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *