Aspiepower Media

Jag borde bli gravid!

Jag har en inbyggd väckarklocka.
Skulle upp 9 men vakna och var klarvaken 8.45.
Tog en snabbdusch och gav mig ut på stan. Var till vårdcentralen och tog ett rutinmässigt cellprov när barnmorskan frågar hur min mens är.
När jag berättar om mensvärk så man får äta morfin, spruckna cystor, endometrios utredningar, livmoderinflammationer och fyra titthålsoperationer stirrar hon bara på mig och säger: ”Det här kanske låter knäppt men du borde faktisk blir gravid, många med dina problem blir bättre efter sin första graviditet” Haha tänkte fråga om jag kunde få ett läkarintyg på det för att ge till Henrik ;):P När jag ändå var där tänkte jag passa på att ta blodprover men tror ni min läkare hade gjort beställning på det då?
Nej de hade hon glömt och åkt på semester i två veckor, heja!
Men Joanna fixar allt så jag raggade upp en annan läkare i korridoren som jag fick att göra en beställning och han ska ringa med provsvar i morgon.
Så nu får jag svaren innan jag åker iallafall som jag ville, fast de sa förra veckan att de inte var möjligt.
Ingenting är omöjligt bara olika svårt- Ni borde lära er det vårdcentralen!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *