Okategoriserade

Bloggutmaning365- Dag 102


VECKA 15 – BLOGGVÄRLDEN
 Hiss & Diss – Bloggvärlden


Hiss:
-Insperation

Diss:
-Tjafs och bråk
]]>

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  Okategoriserade

  Bloggutmaning365- Dag 102


  VECKA 15 – BLOGGVÄRLDEN
   Hiss & Diss – Bloggvärlden


  Hiss:
  -Insperation

  Diss:
  -Tjafs och bråk
  ]]>

  Joanna är speedwayfantasten från Hagfors som vid 16 års ålder fick diagnosen Aspergers syndrom. Men då var det redan för sent för då hade hon redan försökt att ta sitt liv för första gången. Sen väntade flera år med psykisk ohälsa, psykiatrisk slutenvård och åtta självmordsförsök. I dag har hon hittat tillbaka till livet, flyttat till Karlstad. Utbildat sig till journalist och driver företaget Aspiepower media. Där hon åker runt över hela Sverige och föreläser. Hon delar med sig av sin historia för att hon vill öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Men framförallt för att hon vill visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder, utan kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. För det är hon ett levande bevis på.

  You Might Also Like

  No Comments

   Leave a Reply