Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 29 timmar… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

29 timmar…

Okej de blev tre timmar till nu är jag uppe i 29 timmar sömn på två dygn.
Febern är nere på 37,5 och jag hostar mindre, men är helt slut.
Efter att ha vart uppe och brett två smörgåsar och lagt dem i smörgåsjärnet däcka jag i soffan och de kändes som jag sprungit 5 km.
Ska ligga i soffan och se på tv och dricka te och  försöka hålla mig vaken i några timmar till. Sen blir det en tidig kväll och några timmars sömn till. Hoppas jag att jag orkar stå på benen och tar mig till skolan i morgon.
Får ångest av att veta att jag missar massa saker.
Men hälsan måste gå först.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *