Ha foton på väggen.

Detta inlägg är skrivet i samarbete med canvasonline.se
……………………

Som jag skrev i går så satte jag Henrik i arbete.
Mamma och pappa köpte en tavla till mig i Thailand. Jag hade redan en liknande målad av samma konstnär, som jag själv köpte i thailand för 4 år sedan, dessa skulle upp på väggen. Jag har länge haft en tom plats i på väggen över tvn i mitt sovrum, som jag funderat över vad jag ska göra med. Nu passade inte de nya tavlorna där. De fick sitta i över soffan i vardagsrummet och tavlan som tidigare satt där fick sitta i sovrummet.

Men nu känns det som det fattas något bredvid den här tavlan i sovrummet och jag är jätte sugen på att beställa några canvas. Låta mina egna foton pryda väggen helt enkelt, jag är ju trots allt fotograf:P Frågan är bara, vad ska man ha för motiv?
De flesta av mina foton består ju av speedway och Baby.
Baby pryder ju redan min vägg i vardagsrummet och om vet inte riktigt om jag vill ha en speedwaybild på den här väggen:P

Kanske kan ta en snygg bild under resan till Skottland som får pryda min vägg. Hehe kanske en bild på Nessi;) Vad skulle ni välja för typ av foto om ni skulle beställa en canvastavla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen