Sista dagen i verkligehten

Tiden går fort när man har roligt, sägs det och så är det.
5veckor har flygit i väg och i dag gör jag min sista dag på praktiken.
Det känns sorgligt, jag vill inte tillbaka till skolan (okej jag saknar mina klasskompisar lite;-))
Jag vill ju fortsätta med det här. Inte en enda gång har jag kollat på klockan och tänkt ”åh slutar jag inte snart” i stället har jag kollat på klockan och insett att dagen snart är slut och jag undrar hur tiden kunde flyga i väg. Jag sa det innan men efter fem veckor i verkligheten är jag bara ännu säkrare, det här är min grej och jag har valt rätt yrke.
Tack Länstidningen Värmlandsbygden och
Dennis Johansson Hall för att jag fått vara hos er och allt ni gett mig.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen