Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 smärta och stelhet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

smärta och stelhet

I dag var det en sådan där dag då jag är stel som en 95 åring och får krypa upp ur sängen och in i duschen för att försöka få i gång kroppen.
En vecka utan sprutorna pga infektionen gör så det värker överallt. Värst är det i höger fot, fotleden och hälsenan är inflammerade och jag får gå på tå för det känns som jag har sendrag hela tiden.
Var i valet och kvalet att ta kryckorna i dag men det är så jävla jobbigt. Trots smärta fick jag börja dagen med ett träningspass.
Fick slänga hårsnoddar i en timma till hon som sprang runt och apportera.
Men måste anställa en personlig tränare för när jag skulle gå till jobbet blev hon sur för hon ville fortsätta träna men hon fick köra lite annan träning i stället;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *