Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När man inte kan somna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När man inte kan somna

Är omöjligt att somna. Är inte alls trött.
Dock är de kanske inte så konstigt med tanke på att jag sov två timmar förut.
Är rastlös vill ut och gå men jag varken vågar eller orka ge mig ut i mörkret.
Jag saknar min man.
Jag sover så mycket skönare när han ligger där bredvid.
B var här stund men hon lämnade mig för det kalla sköna hallgolvet, hon måste kyla ner sig lite:-P Jag vill sova nu och vakna upp i morgon och känna mig friskare.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *