Aspiepower Media

Snälla magen sluta nu….

I går kväll gick jag och la mig redan vid 19, de säger väll en del om läget.
Dock somnade jag inte förens vid 21 för magen krampade och jag höll på att frysa ihjäl.
I natt har jag sovit i mjukiskläder, på ett täcke, med tre täcken och värmedynan på mig men ändå vaknat flera gånger av att jag fryser.
Jag börjar fundera över om det verkligen är mensvärk som jag har.
Har nyss få ta morfin för att ta mig till jobbet, de känns inte så normalt. Blöder som en idiot gör jag i alla fall och jag skulle vilja att det slutade så jag fick veta om de släpper då. För eftersom jag vart med förr så vet jag att gå jag till en läkare när jag fortfarande blöder så kommer de bara skicka hem mig och skylla på mensvärk.
Tidigare har de missat både sprucken cysta och njursten för de inte undersökte mig ordentligt första gången för jag hade ”mensvärk”
Och de säger väll en del om vilken mensvärk jag är van att leva med när jag tror att cystor och njurstens smärtor är min ”vanliga” smärta. Men ska palla mig i väg till redaktionen så får vi se hur de utvecklas.
I eftermiddag kommer älsk, längtar efter att få krypa ner i hans famn.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *