Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En natt med trevligt sällskap – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En natt med trevligt sällskap

I går kväll somnade jag skönt med fröken B i min famn med min hand i hennes tass.
Klockan 6 i morse blev jag väckt av att hon slicka mig i ansiktet.
Tänk om hon kunde gå med på att sova så här varje natt, men nej nej bara när hon bestämmer. Är trött,fryser,  har ont i halsen och kroppen.
I dag är en sådan där dag då jag bara vill dra täcken över huvudet och ligga kvar i sängen.
Men bara 9,5 timmar kvar till deadline och sen är det helg. Vi får se om vi tar bussen till Hagfors i kväll eller om jag är så slut efter skrivardagen så jag måste vila och ta en tidig buss i morgon i stället.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *