Smärta från hell

Kortisonsprutor är min bästa vän, i 90% av fallen är det dem som håller mig smärtfri under längre perioder.
Men innan lyckan kommer så måste man gå igenom en helvetes period på 48 timmar, jag är inne på 13:e timmen nu. På smärtskalan mellan 1-10 ligger jag just nu på 75.
Bara jag rör armen, så skriker jag.
Jag kan röra handleden bara jag har armen tätt mot kroppen men förflyttar jag armen från roppen så känns det som den ska sprängas. Med hjälp av en sömntablett och amningskudden som höll min axel still, så fick jag sova iallafall några timmar. Sen upp in i duschen spola kroppen i kokhetvatten, försöka slappna av, det vänder snart, bara 33 timmar kvar.
Jag klarar det!
Jag måste klarar det! Försöka få på sig kläder, dröjde 10 min att få på sig en tröja.
Haft samma kläder i tre dagar nu, känner mig skit ofräsch men jag orkar inte försöka få fram andra ur garderoben, jag får lukta svett i dag. Bara tre timmar i skolan i dag, sen måste jag stanna kvar i två timmar för att vänta på bussen till Hagfors.
Jag längtar hem vill ta ett bad, stoppa i mig starkare värktabletter sådana  jag inte vill ta i skolan och bädda ner mig i sängen med bästa B och se på film hela helgen.
 Tack du som uppfann amningskudden, vet inte hur jag och min axel hade överlevt natten utan den!
Det är bara att göra det bästa av situationen och försöka att vara kreativ;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen