Lunch hos mormor och morfar

Morfar kom och hämta mig vid bussen och jag blev med hem till dem och blev bjuden på mat.
Sen när pappa slutat jobbet så kom han med semlor med:)
Nu har jag äntligen kommit hem och återförenas med min älskade lilla lurvis.
Vi har nyss avslutat en fotbollsmatch, Baby vann. Jag har fruktansvärt ont i min axel, har aldrig haft så här ont efter en kortsion spruta förut, nu förstår jag varför han även gav mig en spruta med lokalbedövning och sa åt mig att gå hem och vila i några dagar.
Har tagit morfin och ska nu ta mig ett varmt skumbad och försöka slappna av.


”Nej mamma har man vart borta i två veckor så får man inge pussar, men ger dig mig en godis så ska jag tänka över saken”:P
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen