Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bloggutmaning365 – Dag 30 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bloggutmaning365 – Dag 30

Vecka 5 – Sociala medier
Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på vilket skulle det bli?

Då skulle det nog bli facebook.
Ärligt talat tror inte att jag skulle överleva utan facebook.
Från början var jag skeptisk till facebook, jag skaffa en konto, kolla runt och sen var jag inte där på fler månader.
Sen kom jag tillbaka och fastade.
På facebook har jag de flesta av mina vänner.
Jag orkar inte alltid vara social på ”normala sättet” och framförallt inte nu när jag pluggar.
Men jag är ändå en väldigt social person och får ut den delen genom facebook.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *