Okategoriserade

Trött

Blev bara 5 timmars sömn i natt. Sluta med att jag fick ta en sömntablett och tejpa fast axeln. Gick inte att somna när den gled runt hela tiden. Nu får vi se hur länge de går innan min kropp börjar reagera mot tejpen så jag får stora sår med. Vi tänkte köpa ett riktigt Axelskydd en gång men det funka inte för det minsta de hade var för stort.
Jag borde få blir provdocka när de gör idrottsskydd för jag har alltid svårt att få som sitter bra. Måste ha minsta storleken, det får inte ha massa äckliga skavande sömmar, de får inte bli för varmt, det får inte sitta för löst. Är det till fötterna ska de va smidiga och passa i skorna utan att man ska behöva köpa nya skor. Kanske skulle satsa på det här, börja tillverka idrottsskydd, med hello Kitty på;-) nej mina ska heta hello baby och ha en bild med baby med rosett:-P Haha ja jag är övertrött i dag;-)

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: