Okategoriserade

Sköna stödstrumpor

När jag kom hem så hittade jag ett paket i från Bobby Harper i brevlådan som innehöll ett par av deras sköna stödstrumpor. Som ni vet så har jag ju en förmåga att få blodtrycksfall och svimma på konstiga ställen, som tex framför Ulrik Munter haha.
Så min läkare har sagt åt mig att bära stödstrumpor när jag vet att jag ska va ute bland stora folksamlingar, stå upp länge och det är varmt, för att undvika svminningsanfall. Så jag tycker det  är jätte kul att jag får testa dessa snygga stödstrumpor, för visst blir det roligare när det är både snygga och sköna.
Och inte ser så “tantiga” ut.
Och dom är i väldigt bra kvalité, har tvättat min andra flera gånger och det syns inte alls på dem.
Detta är mitt tredje par från Bobby Harper och de sitter riktigt skönt på foten och har ett lagom tryck och blir inte varma.
Och jag kan varmt rekommendera dem i Bambu, dom är jätte tunna och sköna och man känner knappt att man har dem på sig.
Och dom är i väldigt bra kvalité, har tvättat min andra flera gånger och det syns inte alls på dem.
]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: