Bort med skrotet i magen…

Ännu en skoldag är över.
I dag stod rörlig bild på schemat. Ska bli kul att få lära sig att filma lite mer ingående med, så kanske de blir lite mer videobloggar här framöver;) Åkte hem från skolan tidigare för att gå till Vårdcentralen och plocka bort metallklämmorna från magen.
Såren såg fina ut de lilla var nästan läkt till och med.
Mitt största problem just nu är att jag inte tål plåstret så är alldeles röd och håller på att få sår runt såren och det kliar som fan.
Har allergivänliga plåster men inte ens det hjälper, men behöver bara stå ut någon dag till sen är det nog läkt för att va utan plåster.
Längtar efter att få bada skumbad men det fick jag inte göra på minst en vecka till eftersom jag är så infektionskänslig. När jag var klar på vårdcentralen så mötte jag upp mamma som kom med bussen och ska vara här i två dagar. Så fick det bli nacho tallrik på Söta Grodan. Nu blir det slapp framför tvn och i morgon blir det en välbehövlig sovmorgon:)
Såren innan metallklämmorna togs bort

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen