Aspiepower Media

På väg hem igen

Snabba ryck i dag!
På 1,5timmar var jag klar och ska få en kallelse för titthålsoperation inom 1-3månader. Är fruktansvärt öm över livmodern och misstankarna för Endometrios höjs men eftersom man inte kan se de på annat sätt än med titthål och jag inte vart öppnad på 5år och mycket kan ha hänt på de åren så väljer de att gå in och kolla.
Få se vad de hittar för spännande den här gången, sist de va inne hitta de en gallsten som legat och guppat bredvid livmodern i två år:-P Har även bytt tillbaka till mina gamla ppiller och fått andra värktabletter som brukar funka bättre mot Endometrios så får vi se hur de blir. Nu ska jag åka hem till Hagfors på 27års kalas. Eller nej namnsdagskalas menar jag för någon heter ju Nathalie i andra namn;-)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *