Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vinnare av lucka 18,19,20,21,22,23 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vinnare av lucka 18,19,20,21,22,23

Vinnaren av lucka 18 lego är Jenny Sjöberg
Vinnaren av lucka 19 Linnen är Elin
Vinnaren av lucka 20 sminkpaletten är Petra
Vinnare av lucka 21 presentkort från sumopix är Ulrika
Vinnaren av lucka 22 presentkort från kökprodukter.se är Johanna
Vinnaren av lucka 23 nagellacken är Desireé Alla vinnare har fått mail, svara på det så ska ni få hem era priser! Kommer dra vinnaren av lucka 24 när jag kommer hem till Karlstad runt 13 januari pga att jag inte mår så bra just nu och vissa av priserna ligger där hoppas ni förstår:)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *