Jullov på riktigt

Nu är det jullov på riktigt och jag har begett mig till Hagfors och invigt det med ett skumbad. Men jag tjuvstartade ju mitt jullov eftersom jag skulle på läkarundersökning i dag.
Rektoskopin gick bra och visade inget så nu är remiss skickade till mag och tarm kliniken för Koloskopi och till Gyn, för att de ska göra en riktig undersökning med eftersom det är 5 år sedan man gick in med titthål senast nu.
Just nu står fortfarande Endometrios och IBS kvar på misstänktlistan.
De här kommer ta tid men det är skönt att det äntligen händer nått och förhoppningsvis ska de inte dröja 15 år till innan jag får en diagnos;) Hon fick kolla mitt revben när jag ändå var där med och som befarat så är det troligen en faktur som börjat läka men som sagt så gör man ju inget åt trasiga revben så det får läka av sig själv:) Hon berömde mig för att jag var stark och höll modet upp och kämpa på med skolan trots allt.
Innan jag gick sa hon “Joanna du har Asperger syndrom va? de märks inget alls på dig när man möter dig så här, men jag förstår att du har utvecklas enormt de senaste åren” Så är det ju.
Jag har lärt mig hantera min diagnos och se styrkorna med den i stället för att se den som ett hinder. Och vet ni vad?
Jag började mitt jullov med att få beskedet att det är klart med 5 veckors praktik i vår tjoho!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen