Okategoriserade

Försvinn dåliga skov…

Min sjukdom går i skov, ena veckan kan jag springa och nästa dag vaknar jag och får krypa upp ur sängen.
I dag är en sådan dag.
En vecka utan sprutorna pga infektionen+skit vädret+ för många timmars jobbande framför datorn förra veckan har gjort så jag gått in i ett dåligt skov. Vänster hälsena är inflammerad, båda fotlederna och mellan tårna. De passar inge bra för i dag ska vi leka brevbärare och dela ut vår tidning i hela Molkom och vi som inte har körkort ska gå, just nu är jag glad för att jag klarade gå de 50m till bussen. Ska försöka få dem att förstå att de inte funkar. De kanske funkar i dag men då kommer jag få spendera mitt jullov på kryckor, och läkarna har sagt att jag måste sluta vara så jävla tuff och börja lyssna på min kropp när den Säger i från. Önskar mig en enkelresa till Thailand i julklapp, rika baby kanske kan köpa både det och en Mac till mig;-)
Hon extra knäckte ialf som min privata värmedyna i natt;-)
]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: