Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Långa skoldagar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Långa skoldagar

Jag överlevde ett 9 timmars pass i skolan kom hem vid 18 och har sedan dess bara legat raklång i soffan, sett på tv och ätit choklad.
Nu ska jag ta en dusch och bädda ner mig i sängen med värmedynan.
Magen värker och jag känner mig inte särskilt pigg men det är bara att bita ihop för detta är bara början på veckan. I morgon blir de en liten sovmorgon sedan flyttar jag till Molkom i två dagar och bosätter mig på Sagas golv.
I morgon och torsdag blir det låååååånga skoldagar, så det ska bli skönt att slippa åka buss fram och tillbaka och få sova lite längre.
994670_10152034006721998_500185202_n Bäddat och klart i Molkom, städerskan Marina tyckte att jag behövde två madrasser för jag har så ont i min kropp haha;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *