Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 ForLife – Aspiepower Media
Aspiepower Media

ForLife

Kom precis hem från Kristinehamn och hitta ett paket i brevlådan med detta armband från ForLife ForLift är ett Fas3 program i Trollhättan som arbetar med att sälja mobil skal och armband till förmån av cancerfonden. Idéen till ForLife-projektet föddes när flera hade personer i sin närhet som inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer.
Man bestämde  sig  för att försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som dem verkligen brinner för. Var med och gör skillnad du också!   006 004

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *