Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Julskyltning och nya sko – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Julskyltning och nya sko

Tog en tur på stan, de är trots allt skyltsöndag och tradition.
Sen vad det inte mycket att se, men traditioner kan man ju inte bryta;)
Blev iallafall nya skor från Cecilias, så nu slipper jag frysa fötterna av mig:P Henrik har precis åkt hemåt och jag ska ta ett skumbad och sen sätta mig och skriva lite för i morgon är det första deadline för texterna till tidningen och har lite kvar att göra.
image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *