Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tröttast i stan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tröttast i stan

Var omöjligt att somna i går, så blev bara 4½ timmas sömn i natt.
Och i dag var första dagen på väldigt länge som jag vaknar upp och är stel som en 80 åring och fick krypa upp ur sängen och in i duschen för att få igång lederna. Kylan är på väg 🙁 Ligger i soffan och försöker få i mig frukost men går segt.
Är trött och känner mig febrig och har ont i lederna, revbenen, halsen och magen samtidigt. Men bara att kämpa på i några timmar till sen får jag åka hem och bädda ner mig en stund i eftermiddag tror jag. dffas fdfsDet är tur att jag har en dubbelsäng… :

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *