Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Trötthet och magsmärtoe – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Trötthet och magsmärtoe

Blev 8 timmars sömn i natt, men ändå var det segt att sig upp ur sängen.
Har ont i halsen och känner mig febrig. Och sen känns magen som ett stort blåmärke igen, något som stärker våra misstankar om Endommetrios, då det är så tydligt att smärtorna följer min menscykel. Nu petar jag i mig frukost och ska dra i väg till vårdcentralen och lämna de sista proverna och sen vidare till Sveriges radio och möta upp klassen för studiebesök, de här kommer bli ännu en kväll men jobb långt in på kvällen.
fffsf

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *