Sömnlöshet

Kan inte sova.
För jag kan inte sova sittandes och lägger jag mig ner så hostar jag som en skällande hund så jag inte kan andas. Så klev upp ur sängen och sitter nu i soffan och kollar på tv i stället.
Men  finns ju verkligen inget att kolla på. Fundera på att ta en sömntablett bara för att få sova men sen kom jag på att det kanske inte är så bra.
Tänkt om jag kvävs i en hostattack men inte vaknar för jag är ner drogad, vore ju snyggt. Grannarna har fest, och fortsätter de så här i några timmar till så är det sista festen de har i det här huset.
Men just i dag kan jag ju inte gnälla för jag hostar väll så de hör mig, eller ja de skulle ha gjort de om de inte spelat musik så taket lyfter.   Baby är sur för att de ligger kläder i hennes “koja” så hon börja välta ut alla 😛

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen