Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Blivit överkörd av ett tåg? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Blivit överkörd av ett tåg?

Fan vilken natt.
En stunden vaknar jag att jag fryser, nästa att jag svettas, nästa för jag hostar så jag inte kan andas 🙁 Värker som fan i kroppen och känns som jag blivit överkörd av ett tåg i natt:(
Men mamma kommer ner till stan en sväng vid 14 får se om hon kan fixa lite mat åt mig kanske. I natt hade jag iallafall sällskap i sängen av Baby och hennes nya bebis Kickeroo 😉 dffd
fdfdfw
jsfhkdsf

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *