Aspiepower Media

Ett hjärtligt paket

Hitta ett sött liten paket från Mollis Care som innehöll deras produktserie Hjärtligt.  Det luktar underbart och jag ser fram emot att få testa det.
På deras hemsida står det så här om produkten: Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat och glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Vi använder ekologisk kallpressad rapsolja från Österlen som återfettar och gör håret mjukt och följsamt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.
Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara och överträffar ”Krav” och ”Bra Miljöval”.
001 007 Nu är Mollis Care så snälla så alla mina läsare får 20% rabatt i deras webbutik, det enda ni behöver göra är att ange koden: domkallarmighannes i kassan när ni betalar. Erbjudandet gäller till den 31/12-2013
(kan inte kombineras med andra koder eller erbjudanden)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *