Att hamna hos rätt läkare…

I 1½ månad har jag haft magsmärtor och träffat 9 olika läkare, men ingen har velat ta ansvar och ta reda på varför jag egentligen får massa konstiga magsmärtor hela tiden. Den enda hjälp jag fått är morfin de skrivit ut i stora mängder. Till slut fick jag tag på min riktiga läkare och nu undrar jag varför jag inte kunde ha fått kommit till henne från början? Nu i efterhand med facit i hand så skulle jag gärna ha väntat i två dagar på att hon skulle få en tid i stället för att som de blev nu hamna på jouren och bli runt kastad en handske. Nu ska jag iallafall bli undersökt på riktigt och vi ska gå till botten med mina magsmärtor.
Att jag haft njursten vet vi ju för de kommer ut stenar men sen har jag andra magsmärtor utan stenar  emellanåt och det känns som det ¨måste vara något annat. Så första steget är att ta massa konstiga prover sen får vi se vad de visar och hur vi går vidare.
Men hon tyckte med att jag har väldigt många symtom som stämmer in på Emdomitros, och sen är det ju ärftligt och mamma är opererad för det.
Men får börja med att ta proverna så får vi se vart utredningen leder, känns väldigt skönt att äntligen bli tagen på allvar iallafall. I dag har jag 38,7 i feber och ligger nerbäddad i soffan, men måste försöka ta mig till affären och hämta ut saker på LAB för avföringsprover.
Och även göra lite skolarbete. Baby har däckat i sängen hon för hon har haft fest hela natten och detta möttes jag av när jag kom upp i morse: nnn

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen