Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bo på Hotell i Göteborg? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bo på Hotell i Göteborg?

Jag och Henrik har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra i år. I stället ska vi lägga pengarna på att åka bort någonstans tillsammans.
De behöver inte va så avancerat, bara vi får komma bort lite och bara ägna tid på varandra. Klicka runt lite på nätet och hittade sparhotel.se som har två hotell belägna i Göteborg med nära till det mesta, och som såg ut som mysiga hotell. ”På morgonen får du en bra start på dagen med vår rejäla frukostbuffé, och på kvällen kan du välja mellan att koppla av i bastun, ta en öl i baren, spela biljard* eller kanske till och med träna i motionsrummet en stund.” Låter helt perfekt för oss som bara vill åka bort och ta det lugnt men ändå ha nära till stan.
 
Sen arbetar Spar Hotel målmedvetet med att minimera användningen av energi och eventuell negativ inverkan på vår miljö.
Så bor men här så gör man även ett miljövänligt val:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *