Ny matta

Vi har städat och gjort fint i lägenheten, tur att jag har min snälla mamma som hjälper mig när jag är sjuk och inte mår bra.
Vi köpte även en ny matta i dag, så nu får inte fröken B använda min matta som matbord längre för då får hon stå för kemtvätten sen:P Sen ringde pappa och sa att de va polisen och ambulanser överallt och att han hört två skott.
Tydligen har det vart en skottlossning 50 m från huset, läskigt ju.
Fast varken VF och NWT har ännu fått in nått om de så hade jag vart hemma så kunde jag ju ha extra knäckt åt dem så de händer nått;)
Ne men seriöst sjukt läskigt när det är så nära. Nu ska jag ta kvällen och bädda ner mig i sängen.
I morgon blir de lite sovmorgon, sen plugg och kl 13 ska vi mötas vid folkhögskolan lokaler och kolla vad vi fått fram under våra diarierundor i dag. Här nedan kommer en bild på nya mattan, fastna för den direkt:) 002

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen