Dregen utan hår<3

De senaste 6månader har Dregen gått runt med hatt eller bandana.
Jag har vetat varför men det är många som undrat varför, nu är hans nya video ute och det är första gången han visar sig utan hår. Allt hans hår ramlade av över en natt och läkarna säger att det beror på  Posttraumatiskt stressyndrom efter allt han vart med om det senaste året. Blivit pappa, släppt ett soloalbum, skrivit och gjort album med Michael Monroe, skrivit en självbiografi,och turnerat, och allt på samma gång. Och som han skriver själv på sin facebooksida:
Håret kommer tillbaka och han kan skriva och spela utan sitt hår det hade vart värre om han tappat sina fingrar;) Man är fortfarande samma person även utan hår <3 safe_image Här nedan kan ni se video- lyssna, titta, njut!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen