Aspiepower Media

I väntan på läkarbesök

Fick bli hemma från skolan i dag.
Va uppe och försökte ge mig i väg men tog mig knappt till toan.
I stället blev de morfin och sängen i dag. Har ringt vårdcentralen och fått en jourtid 16.40 men ska va där 15.40 för provtagning. Sköterskan blev upprörd när jag berättade om hur läkarna behandlat mig senaste månaden ”så här får de ju inte gå till, de kan ju inte slänga runt dig som någon jävla vante. Och vem hade dom tänkt skulle följa upp detta? De kan ju inte bara skicka hem dig massa morfin, jag blir ledsen när jag hör sånt här och jag kan bekräfta att de tyvärr är sant när jag läser din journal nu” Får se vad de hittar på för spännande den här gången.
Hon sa att jag skulle va beredd på att de kan skicka mig vidare till akuten för mer undersökningar och då kan jag räkna med att ta det timmar. Men vi börjar på vårdcentralen så får vi se hur infektionsproverna och det är. I väntan på att jag ska i väg så har jag bäddat ner mig i soffa med de nya kuddarna och pläden jag köpte i Ullared, varmt och skönt:) PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *