Ner drogad

Tog en dusch och kände hur jag höll på att somna ståendes i duschen så la mig i sängen med värmedynan och däckade i 2 timmar.
När jag vaknade så mindes jag att jag pratat med någon i telefon men mindes inte vem och vad jag sagt.  så fick kolla på telefonen och tydligen hade jag pratat med både mamma och pappa i varsin telefon utan att jag minns de.
Lite drogad ja;) Var till affären och handlat bröd så jag kan äta frukost i morgon.
I morgon blir de skola.
Fick frågan om jag skulle va hemma från skolan nu när läkaren sa att jag skulle vila.
Men det funkar inte och jag har ju tekniskt sett redan fått två veckor vila eftersom jag va hemma och va sjuk en vecka och sen en höstlov. De läkaren mena va väll att jag skulle försöka leva på som vanligt och inte behövde sjukskrivas men att jag kanske inte ska ge mig ut och springa eller nått:P
Och kanske tänka lite och försöka vila ordentligt när jag väll är ledig på kväller och helger och inte göra massa andra ansträngande saker då. Så i morgon blir det skola och  blir  en lite annorlunda dagför på eftermiddag kommer en reporter från Sveriges radio Värmland som ska följa mig några timmar för en programserie om NPF som jag ska medverka i:) Och sen på kvällen så gör vi tv-debut:)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen