Aspiepower Media

Både jag och läkaren överlevde undersökningen

Jag överlevde!
Och läkaren med;) Undersökningen gick bättre än förväntat.
Gjorde inte ont bara när de tryckte in röret sen kändes det bara lite obehagligt. Och äntligen såg de något.
Nicki njursten den fulingen hade gjort så jag har en inflammation på hinnan på urinblåsan. Vila som gäller så ska de läka av sig själv för kan inte äta mer antibiotika då jag redan ätit två kurer de senaste tre veckorna.
Någon mer sten syntes inte till men den kan som de förra finnas där iallafall så har fått  nått som vidgar urinröret i fall de kommer någon mer annars ska jag bara dricka minst 2 liter om dagen, sen nu röntgen om 3 månader. Sen lyckades jag övertala läkaren så Nicke slapp åka på analys så jag kan behålla honom som bevismaterial till nästa gång;) Nu börjar bedövningen släppa och jag har ont och är sjukt trött efter alla lugnande jag tryckte i mig haha:P
Så ska ta en dusch igen, fan vad äcklig man känner sig efter en sådan här undersökning  och är helt kladdig överallt av allt glidmedel de haft på.
Sen blir de soffa och vila resten av kvällen. ffd Dom här har jag haft i mitt urinrör:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *